Mä oon barbapapa-fani=)

Alkuunsa haaveilin että jos Elluskalle hankkisi muutaman barbapapa asusteen, mutta niitä onkin jo löytynyt muutamia. Kokeilen jos saan liitettyä tähän blogiin kuvia hankinnoistani. Ne on niin värikkäitä ja ihania pukea ylle. Harmi vaan kun suomen markkinoilla on niin vähän vaatevalikoimaa. Leluja on nyt tullut markkinoille enenmmän,ainakin muutamassa joululahja katalogissa on ollut barbapapa leluja. Joululahjaksi ajattelin ostaa tytölle barbapapa pussilakanan ja tyynyliinan.Se näytti kivalta tai sitten jotain muuta barbapapa juttua....

Meiltä löytyy vasta muutama barbapapa kirja,pallo ja pehmolelu. En ole vielä raaskinut ostella muita leluja=) Kyllähän sitä sitten ehti. Tietääkö kukaan mistä voisi löytyä barbapapa mekkoja? Onko suomessa missään? Nyt jo tuntuu haikealta,että tyttö kasvaa kovaa vauhtia.. Miten sitä raaskii sitten luopua vaatehankinnoistaan kun ne ei enää mahdu Elluskan ylle?

Tänään ihmeteltiin ensimmäisen kerran Elluskan kanssa ulkona taivaalta satavaa lunta. Tosin äiti siitä taisi hehkuttaa enemmän kuin tyttönen. Oltiin tuossa pihassa ja maa oli valkeana. Ensitalvena varmaan vasta on edessä lumileikit.  Onkohan Barbapapa ulkoilu vaatteita olemassa laisinkaan?