Niin,haaveilen kirjoittamisesta  ja vihdoin sain aikaiseksi aloittaa bloggaamisen. Onko tämä uusi harrastukseni? Kenties... Olen siis äitiyslomalla ja perheeseeni kuuluu aviomies sekä suloinen tyttövauva. Ikää suloisella Elluskalla on jo 4kuukautta.  Päiväni kuluvat tytön kanssa touhutessa ja siinä ohessa pyöritän kotia. Mies on päivät töissä.

Aika on mennyt ihan liian nopeasti. Juuri näin neuvolassa Elluskaa kuukauden nuoremman poikavauvan ja tuntui ihan käsittämättömältä että Elluskakin on ollut niin pieni.. Mihin tämä aika kuluu? Niin suunnittelin että äippälomalla laitan valokuvat järjestykseen, siivoan kaapit, teen sitä sun tätä sillä minullahan on aikaa=) Miten kuvitelmat voivatkin olla jotain muuta kuin todellisuus. Meidän neitokainen kun ei harrasta päiväunia...Olen tehnyt kaikkeni mutta neidillä on oma,luja tahto.Jos hän ei halua nukkua,hän ei nuku. Yöt hän sitten nukkuu makoisasti ja hyvin.

Joten kirjoittelen tätä milloin ehdinkin... Haluaisin jakaa tätä arkeani ja elämääni. Tänään meillä kävi vieraita. Olin kylläkin väsynyt kun viime yönä tuli nukuttua huonosti. Liekö Elluskan yöunia häirinnyt masun kipristely kun ollaan aloitettu soseet. Masu kyllä toimii hyvin-joka päivä saa vaatteet vaihtaa kun kakat tahtoo tulla läpi vaipasta. Pesukone on kovalla koetuksella mutta hyvin tuo jaksaa hurrata.. Vaipparoskiskin täyttyy hurjaa vauhtia. Kerrostalomme roskikset on talon aivan toisessa päässä. Käsivoimat kasvaa kun kantaa ulos mennessä tyttöä,roskapusseja ja vielä yrittää työntää vaunuja samalla. Ei tarvitse kallista kuukausi korttia hankkia kuntosalille kun kotona saa liikuntaa=)